Schoonmaken: van glasbewassing tot vloeronderhoud

Een schone werkomgeving zorgt voor een prettige werksfeer en betere prestaties. Door regelmatig schoon te maken zweven er minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht die voor ziekte kunnen zorgen. Van sauna’s, tandartspraktijken en kantoren tot staalfabrieken en bouwopleveringen. City Schoonmaak heeft ervaring in elke branche.

Uw schoonmaak wensen centraal, 24/7

Bij ons werkt het zo: u bepaalt ons werkschema, uw wensen staan centraal. Of u nu wilt dat wij om 5 uur ’s ochtends beginnen of om 12 uur ’s avonds. U bepaalt ook hoe vaak wij langs komen. Dagelijks, wekelijks, per kwartaal of eenmalig. Wij staan voor u klaar, ieder uur van de dag en 7 dagen per week. Wij leveren u full-service, dit houdt in dat wij naast standaard schoonmaakwerkzaamheden nog veel meer voor u kunnen betekenen.

Schoonmaak

Stoffige lamellen, een bureaustoel met een koffievlek of een onfris toilet. Onze representatieve schoonmaakmedewerkers maken met plezier elke ruimte goed schoon. Ongeacht of het algemeen of specialistisch schoonmaakwerk betreft. U kunt elke dag opnieuw rekenen op een professioneel schoongemaakte ruimte.

Glazenwassen

Het Nederlandse weer laat zo zijn sporen na op de ramen. Bij City Schoonmaak maken we met behulp van een Osmose apparaat uw ramen glashelder zónder strepen! Osmose water heeft een zeer oplossend vermogen, waardoor vuildeeltjes loslaten en een schoon, streeploos oppervlak overblijft. En u weer kunt genieten van een kraakhelder uitzicht.

Gevelreiniging

Bij professionele gevelreiniging gaat het niet alleen om het verwijderen van het verleden, maar ook om het voorbereiden op de toekomst. Met onze expertise, ervaring en apparatuur kunnen we elk gebouw er als nieuw uit laten zien. Waar nodig herstellen wij de gevel en vernieuwen wij het voegwerk. Als finishing touch voorzien we de gevel van een speciale coating die jarenlang beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Vloer onderhoud

De vloeren van bedrijven hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Of het nu gaat om het onderhouden van linoleum, het reinigen van tapijt of het opnieuw laten glanzen van natuursteen. Onze medewerkers hebben ervaring met alle typen vloeren en alle soorten vervuiling en slijtage. Uw vloer krijgt altijd de behandeling die de beste resultaten oplevert.

Facilitair, administratie, receptie, koerier

Vullen van de zeepdispensers, afwassen, wassen, verzorgen van planten, belwerk, gasten ontvangen, typewerk of misschien het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan voor VVE’s? Wij gaan graag verder waar anderen stoppen. City Schoonmaak biedt u daarom ook facilitaire-, administratieve-, receptionele en koerierswerkzaamheden.

Naast schoonmakers ook hulp in de huishouding

Naast bedrijven helpen wij ook particulieren en hulpbehoevenden met alles wat bij het huishouden komt kijken. Bovendien voorzien wij u altijd van oprecht en eerlijk advies op maat. Wat kunnen we voor u betekenen?

Plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen. Samen stellen we dan een plan van aanpak op. Op basis van dit plan en uw wensen maken we een offerte.

Wilt u vandaag nog alle schoonmaakzorgen uit handen geven?
Maak dan nu een afspraak.

Loyale klanten

Onze klanten zijn belangrijk voor ons, en wij willen belangrijk zijn voor onze klanten. Hier doen we dan ook onze uiterste best voor. Mét resultaat!

Lees hier referenties over City Schoonmaak

Arbo- en milieuwetgeving

City Schoonmaak werkt met de beste materialen en draagt zorg voor de beste werkomstandigheden. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en werken volgens Arbo-wetgeving vinden wij vanzelfsprekend.

Lees hier alles over onze vriendelijke aanpak