Ervaring van onze klanten

Onze klanten zijn belangrijk voor ons, en wij willen belangrijk zijn voor onze klanten. Hier doen we dan ook onze uiterste best voor. Mét resultaat!

Hygiëne is voor ons van onschatbare waarde!

Wij stellen hoge eisen aan de hygiëne van onze Day Spa. Naar volle tevredenheid maken wij inmiddels ruim 10 jaar gebruik van de diensten van City Schoonmaak. In City Schoonmaak hebben wij één adres gevonden voor al onze schoonmaakwerkzaamheden. Van vloer tot plafond en van sauna’s tot receptie. City Schoonmaak gaat grondig, professioneel en onopvallend te werk voor ons en onze gasten.

Thermen La Mer
Day Spa Almere

De Rooy Logistic Services

City Schoonmaak neemt zowel onze schoonmaakwerkzaamheden als facilitaire diensten uit handen. Ze zijn transparant, flexibel en leveren keer op keer kwaliteit. Wij hebben voor City Schoonmaak gekozen omdat zij ons eerlijk advies op maat geven. Ze laten ons niet betalen voor diensten die wij niet nodig hebben. Deze oprechtheid maakt dat wij graag samenwerken met City Schoonmaak.

P. Buitenhuis (supervisor)
De Rooy Logistic Services

City Schoonmaak maakt onder meer schoon bij:

Thermen La Mer De Rooy Logistics Invender Interspiro Action Hydro Rheavendors ProImpact Co/Works Jobstap ATMP Alicotex PDX Hockey Vereniging Mijdrecht GGZ Bosman Almere Mokveld Bouw en Onderhoud

Ervaren waarom onze klanten zo loyaal zijn? Maak een afspraak!

Glasbewassing, vloeronderhoud en andere diensten

…en van sauna’s tot staalfabrieken. Wij leveren full service zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Lees meer over de diensten van City Schoonmaak

Representatieve schoonmakers met de beste producten en materialen

Met zeer betrouwbare, loyale werknemers en de allerbeste materialen en producten maakt City Schoonmaak al sinds 1984 bedrijven schoon. Ons kantoor staat in Almere, maar wij zijn in heel Nederland actief.

Lees hier meer over City Schoonmaak